Curs Contabilitate financiara si fiscalitate | SAGA

550.00 lei

Pentru fiecare curs se vor forma grupe de 4-6 persoane.

Tarif participare necertificat

100 RON
Puteți participa la curs ,dar nu puteți adresa întrebari trainerului,nu primiți suportul de curs și nu primiți dovada participării

Expertcontabil Trainer Group organizeaza cursuri de contabilitate financiara si fiscalitate SAGA.

Cursurile de contabilitate financiara si fiscalitate SAGA sunt susținute de expert contabil, membru activ CECCAR. Experiența dobândită de-a lungul carierei sale, prin colaborarea cu zeci de firme și prin confruntarea cu diferite situații concrete din practica pe care nu le regăsiți în manuale.

Dacă sunteți elev sau student al unei facultăți cu profil economic puteți urma cursurile de Contabilitate primară SAGA la pretul numai de 450 lei, și cursurile de Contabilitate financiara si fiscalitate SAGA la pretul de numai de 500 lei.

Nota: va trebui sa aduceți dovada calitătii de elev sau student, adeverință .

Ne dorim să atragem la cursurile noastre cât mai multi elevi și studenți care doresc să invețe contabilitate financiară și fiscalitate SAGA prin exemple practice privind înregistrari economice de la diferite entități.

Cursurile organizate de Expertcontabil Trainer Group completeaza in mod real cunoștințele teoretice din facultăți cu noțiuni practice, așa cum sunt întalnite în activitățile societăților comerciale.

LA FINALUL CURSULUI  FIECARE CURSANT  VA PRIMI DIPLOMA DE PARTICIPARE EMISĂ DE EXPERTCONTABIL Trainer Group SRL.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Curs Contabilitate financiara si fiscalitate | SAGA”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *