0720353407
Promotii - cursuri de formare profesionala

Promotii | Promotii - cursuri de formare profesionala

10 Mai 2015

Promotii - cursuri de formare profesionala - cursuri de pregatire predate de experti contabili autorizati

Promotii

Urmariti site-ul pentru a obtine cele mai avantajoase oferte de cursuri Expertcontabil Trainer Group SRL

Promotia nr 1:

Daca ai urmat cursul de contabilitate primara la firma Expertcontabil Trainer Group SRL, iti oferim cursul de Contabilitate Financiara cu 490 lei.

Promotia nr 2:

Daca ai urmat Cursul de Contabilitate Primara la noi, iti oferim modulul pentru cursul Inspector Resurse Umane cu 410 lei.

Promotia nr 3:

Daca nu te incadrezi la promotiile precedente, dar doresti sa urmezi cursurile noastre integral beneficiezi totusi de reduceri: Curs Contabilitate Financiara lei si Curs Inspector Resurse Umane complet 900 lei.

Promotia nr 4:

Daca nu va doriti nici o promotie puteti propune dumneavostra alte oferte:

Curs Contabilitate Financiara, Contabilitatea Fondurilor Europene si Contabilitate PFA (TOATE LA O PROMOTIE SPECIALA)

Mai urmeaza promotii !

Conditii de inscriere:

studii medii (absolvent liceu);

capacitate deplina de exercitiu.

In cazul in care nu se strange un numar de minim 2 cursanti, ne rezervam dreptul de a amana cursul care se desfasoara la sediul nostru.

PUTETI URMA ACELASI CURS NUMAI PRIN  TeamViewer .

La aceste cursuri vom prezenta detaliat intocmirea,modificarea,reconstituirea si arhivarea documentelor contabile si baza legala specifica operatiunilor  prin TeamViewer persoanelor care sunt la distanta in orice oras al tarii si nu doresc sa se deplaseze la sediul nostru .Orice curs functioneza la fel ca cel de la sedil nostru numai ca nu ne vedem fata in fata !!!

Pentru informatii suplimentare  si particularitati privind  o anumita persoana va rugam sa ne solicitati raspunsuri !!!

Expertcontabil Trainer Grpoup,

2021 © ExpertContabil Trainer Group SRL     0720353407, 0720353407 | office@cursuri-conta.ro

Oras Voluntari,Bld.Voluntari nr.85,Jud.Ilfov
CUI: 34329262 ORC: J23/1156/2015   contact