0720353407
0720353407
Curs Fericirea se invata- Expertcontabil Trainer Group

Curs Fericirea se invata- Expertcontabil Trainer Group

Curs Fericirea se invata - Expertcontabil Trainer Group - predat de Consilier de dezvoltare personala acreditat de Autoritatea Nationala pentru Calificari, Formator - Trainer, , Economist ,pasionata de dezvoltarea personala de peste 20 de ani

COD: CCFI


Curs FERICIREA SE INVATA este  organizat de Expertcontabil Trainer Group


Acest curs  - predat de Consilier de dezvoltare personala acreditat Autoritatea Nationala pentru Calificari, Formator - Trainer,  Economist ,pasionata de dezvoltarea personala de peste 20 de ani


Cursul este realizat dupa cursul “Stiinta fericirii” de la Universitatea Berkeley


- Cum ne putem antrena pentru a fi mai fericiti? Putem schimba nivelul de fericire individual? Practica: cum ne stabilim obiectivele?


- Practica: scrisoarea de compasiune catre tine, Jurnalul cu lucrurile frumoase


- Practica: cea mai buna varianta a ta

- Regasirea echilibrului si gandirea pozitiva in reusita profesionala.

In cadrul fiecarei intalniri se va face si o meditatie ghidata.

ASTEPTAM INSCRIERI PENTRU LUNA  MAI 2019 !!!

     Va invitam aici sa va inscrieti !

     Cursul "Fericirea se invata " este predat de Craciun  Beatrice Mirela - Consilier de dezvoltare personala acreditat  de Autoritatea Nationala pentru Calificari, Formator - Trainer, , Economist.

    Sunt pasionata de dezvoltarea personala de peste 20 de ani, la inceput am vrut sa ma descopar si sa ma inteleg mai bine pe mine. Am evoluat, am inceput sa inteleg cum trecutul ne influenteaza comportamentul actual, de unde vine starea de bine, unde trebuie sa o caut, cum pot sa am parte de ea si atunci mi-am dorit sa pot impartasi si altora cunostintele mele, astfel am devenit consilier de dezvoltare personala acreditat.

Am urmat cursuri de: Psihologia pozitiva, Qi gong, Stiinta fericirii, Infrangerea rezistentei la schimbare, Devenind o persoana mai calma: managementul stresului si promovarea starii de bine, Introducere in nutritie.

Urmariti site-ul nostru pentru a obtine cele mai avantajoase oferte de cursuri  Expertcontabil Trainer Group  si alegeti varianta cea mai avantajoasa pentru dumneavoastra !

Persoanele  care se inscriu pana la data de  31.05.2019
Pret curs:     numai  750  lei  individual si 640 lei pentru grupa formata intre 2-4 peroane minim


CURSUL SE POATE DESFASURA ASA CUM DORITI DUMNEAVOASTRA  si veti beneficia de atentia si de sprijinul trainerului.


Sedintele se stabilesc de comun acord cu trainerul  si se pot particulariza !

Acestea pot fi :

-Individual

-Grupa  2-4 persoane

Se poate realiza  prin intermediul TeamViever ,Skype

     Cursul se desfasoara  in grup cat si individual, realizezam workshop-uri pe teme precum: fericirea, schimbarea anumitor programe mentale nocive cat si stresul; sesiuni individuale atat fata in fata cat si prin intermediul skype, romana si engleza.

Nota: Plata se face integral in prima zi de curs  cu cash ,prin banca pe baza facturii fiscale.

Pentru inscrieri trimiteti e-mail cu cererea de inscriere si veti primi factura fiscala.

Acte obligatorii pentru inscriere :
 • copie C.I.

LA FINALUL CURSULUI SE ELIBEREAZA DIPLOMA DE PARTICIPARE !

ACEASTA DIPLOMA DE PARTICIPARE ESTE EMISA DE EXPERTCONTABIL TRAINER GROUP !

   Diploma de participare prezinta intentia dumneavoastra de dezvoltare si perfectionare intr-un anumit domeniu .Foarte important pentru dumneavoastra este ceea ce invatati la acest curs !

   Aceasta diploma are valabilitate juridica in raport cu angajatorii existenti sau viitori ai dumneavoastra,posibile colaborari cu diferite firme,etc.

   Toate aceste aspecte reprezentand un plus in CV-ul dumneavoastra!

Locul de desfasurare al cursului este : Oras Voluntari,Bld. Voluntari,nr.85,Jud. IlfovPentru rezervari de loc sunati la tel. 0720353407, sau trimiteti e-mail pe adresa office@cursuri-conta.ro

Termeni Inscriere

 • Pentru inscriere trimite un email la office@cursuri-conta.ro care sa contina numele, prenumele si orasul cursantului;
 • In maximul 24 de ore vei primi un e-mail cu confirmarea inscrierii si structura cursului ales.
Curs Fericirea se invata- Expertcontabil Trainer GroupCurs Fericirea se invata- Expertcontabil Trainer GroupCurs Fericirea se invata- Expertcontabil Trainer GroupCurs Fericirea se invata- Expertcontabil Trainer GroupCurs Fericirea se invata- Expertcontabil Trainer GroupCurs Fericirea se invata- Expertcontabil Trainer GroupCurs Fericirea se invata- Expertcontabil Trainer GroupCurs Fericirea se invata- Expertcontabil Trainer GroupCurs Fericirea se invata- Expertcontabil Trainer GroupCurs Fericirea se invata- Expertcontabil Trainer GroupCurs Fericirea se invata- Expertcontabil Trainer GroupCurs Fericirea se invata- Expertcontabil Trainer GroupCurs Fericirea se invata- Expertcontabil Trainer GroupCurs Fericirea se invata- Expertcontabil Trainer GroupCurs Fericirea se invata- Expertcontabil Trainer GroupCurs Fericirea se invata- Expertcontabil Trainer Group

2019 © ExpertContabil Trainer Group SRL     0720353407, 0720353407 | office@cursuri-conta.ro

Oras Voluntari,Bld.Voluntari nr.85,Jud.Ilfov,Punct de lucru Bucuresti
CUI: 34329262 ORC: J23/1156/2015   contact